Palette 3 Pro

mos-p3p

Voor veeleisende printers en werkpaardmakers bieden we de Palette 3 Pro.

Meest flexibele palet tot nu toe met toonaangevende 8 materiaalinvoer.

$704.18

$824.55

Leverbaar vanaf eind Juli

PreOrder

Datasheet

3D PrinterMulti Material/Color
Filament Diameter1.75
Filament TypenPLA
Filament TypenPLA, ABS, PET, TPE, TPU
Filament TypenABS
Filament TypenSupport
Filament TypenPETG
Filament TypenTPE, TPU
Third Party Filamentsja

Meer informatie

Breng uw Palette 3-ervaring naar nieuwe hoogten met extra functies en functionaliteiten

Voor veeleisende printers en werkpaardmakers bieden we de Palette 3 Pro.

Palette 3 Pro bevat:

 • Alle aluminium Splice Core Pro zorgt voor tot 10% snellere splitsing en afkoeling, waardoor de algehele printtijd wordt verbeterd

 • De invoer van meerdere materialen zorgt voor meer ingewikkelde prints en biedt geautomatiseerd filamentbeheer

 • Palette 3 wordt geleverd met toonaangevende 8 invoermogelijkheden, waardoor gebruikers de meeste flexibiliteit hebben bij het kiezen van kleuren en materialen om hun afdrukken uit te voeren

 • Met geautomatiseerd filamentbeheer kunt u back-upspoelen hebben om langere en grotere prints te maken zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat het filament opraakt of een lege spoel halverwege de print moet worden vervangen

 • Opnieuw ontworpen en verbeterde eindschakelaars die zijn getest om tot 3 miljoen cycli mee te gaan

 • Extra reserve onderdelen voor optimale prestaties en onderhoud

 • Slanke volledig zwarte behuizing voor een nette en professionele uitstraling

 • Bevat veel reserveonderdelen en 2 jaar garantie

Multi-Material, Multi-Colour

Multiple Colours - Multiple Materials - Infinite Potential

Palette 3 Pro geeft je de mogelijkheid om meer esthetische en realistische prints te maken met de optie om tot 8 verschillende kleuren en materialen te gebruiken in één print. Personaliseer je prints op elke gewenste manier met het meest flexibele palet tot nu toe! Bereik hoogwaardige, functionele prints door flexibele en stijve materialen te combineren, of vereenvoudig prints met uitdagende overhangen met behulp van een losbreekbare of oplosbare ondersteuning.

 • Gebruik de Random / Gradient-modus op Palette 3 Pro om meer diverse prints te ontgrendelen

 • Stempelen: in combinatie met de slicersoftware van Mosaic, Canvas, kunnen gebruikers met gemak elk logo, tekst, afbeelding, enz. Rechtstreeks op het model ‘stempelen’. Met deze functie kunnen gebruikers hun afdrukken persoonlijker en met veel detail maken dankzij de 8 materiaal- / kleurenafdrukmogelijkheden.

Automatische Run Out Detectie

De mogelijkheid om 8 verschillende inputs te gebruiken, stelt gebruikers in staat om niet alleen aangepaste en realistische prints te printen, maar het biedt ook mogelijkheden voor detectie van opraken. Gebruik voor grotere en langere afdrukken eventuele extra invoer als back-upspoelen om te voorkomen dat het filament opraakt of halverwege de afdruk een spoel moet vervangen. Uitloopdetectie wordt nog belangrijker omdat u tot 8 filamenten kunt laden en ervoor kunt zorgen dat uw langere afdrukken blijven doorlopen en / of dat u al uw spoelen kunt afwerken en minder afval kunt creëren.

Hoe werkt het?

 1. Ingangen - Palette 3 Pro wordt geleverd met 8 ingangen om u de flexibiliteit te bieden om 8 verschillende kleuren en / of materialen voor uw afdrukken te gebruiken.

 2. Aandrijvingen - Palette 3 Pro's volledig metalen aandrijfsystemen, geïnspireerd door die op industriële FDM-machines, regelen nauwkeurig het filament om ervoor te zorgen dat de juiste lengtes worden aangedreven vanaf elke ingang.

 3. Snijden - Een roterend snijsysteem snijdt filament om keer op keer een schone, lage weerstand te garanderen

 4. Splice Core - Palette 3 Pro's bijgewerkte en geoptimaliseerde Splice Core splitst filamenten samen op een verbeterde en efficiënte manier, met een extra ventilator om het filament af te koelen wanneer het de splitsingskern verlaat, waardoor het proces drastisch wordt versneld.

 5. Eindschakelaars - Nieuw ontworpen eindschakelaars gemaakt van gehard stalen monitorgloeidraad door het hele apparaat.

 6. Ingesloten buffer - Het nieuw gesplitste filament wordt naar het bijgewerkte, gesloten buffersysteem geleid om af te koelen en ervoor te zorgen dat het strakke afmetingen behoudt voordat het naar uw printer wordt geleid.

 7. Scherm - Scherm met een hogere resolutie, met meer bedieningselementen en instellingen, stelt u in staat uw afdrukken rechtstreeks vanuit het Palette 3 Pro-scherm aan te passen.

Extra functies; Palette 3 Pro

Redefined Splice Core

Het verbeterde lasmechanisme van Palette 3 Pro zorgt voor een snellere en betrouwbaardere las.

We hebben de algoritmen verfijnd om de kernbuizen te optimaliseren en de splitsnelheid te verhogen zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid en duurzaamheid. Dit is bereikt door de binnenkant van de laskernbuizen te optimaliseren om de kans op vastlopen van de draad in de laskern aanzienlijk te verkleinen. Bovendien hebben we de koelmogelijkheden verbeterd door een extra ventilator te gebruiken om het filament te koelen wanneer het de splitsing verlaat, waardoor de splitsingsefficiëntie toeneemt, waardoor Palette 3 Pro 20% sneller is dan Palette 2S en 10% sneller dan Palette 3.


Geïntegreerde Canvas Hub

Palette 3 Pro is ook uitgerust met een ingebouwde Canvas Hub om een ​​eenvoudig en naadloos afdrukproces te creëren.

De geïntegreerde Canvas Hub van Palette 3 Pro betekent dat u niet langer een extra stuk hardware hoeft aan te schaffen of in te stellen om al uw apparaten aan te sluiten. Dankzij de ingebouwde hub kunt u genieten van een veel snellere en gemakkelijkere afdrukervaring, allemaal met één apparaat. U hebt nu rechtstreeks toegang tot afdrukken via het aanraakscherm van Palette en u kunt binnen enkele seconden beginnen met afdrukken. Het is krachtig genoeg om verbonden Palette-afdrukken uit te voeren terwijl u op afstand toezicht houdt vanuit Canvas, zelfs als u niet op hetzelfde netwerk zit.Redesigned Limit Switches

Nieuw ontworpen en verbeterde eindschakelaars, getest om lang mee te gaan en slijtage tegen te gaan.

Palette 3 Pro is geüpgraded met speciaal ontworpen schakelaars met bijgewerkte materialen en mechanismen gemaakt van gehard staal om de levensduur te verlengen. Het ontwerp is compact, waardoor er meer ruimte is voor verbeterde filamentbewaking en -tracering door het hele apparaat. Het multifunctionele ontwerp is perfect voor detectie van uitlopen, omdat het in beide richtingen kan triggeren en wrijving door filamentbeweging kan weerstaan.


Grotere, Higher Resolution Touchscreen Front Interface

Nieuwe functies op een groter scherm met een hogere resolutie maken een gebruiksvriendelijk en efficiënt afdrukproces mogelijk. Bijgewerkte schermfuncties zorgen voor meer aanpassingen en opdrachten op het Paletscherm zelf. Start en stop uw afdrukken en voeg verlopen of speciale opdrachten rechtstreeks vanuit het Palette 3 Pro-scherm toe.


8 Input Multi-colour, Multi-material Mogelijkheden

Ontgrendel onbeperkte mogelijkheden met de vrijheid van 8 ingangen. Combineer tot 8 verschillende kleuren voor al uw complexere afdrukken of gebruik de stempelfunctie om uw afdrukken te personaliseren met een bedrijfslogo of zelfs een foto. Combineer verschillende materialen of gebruik de extra ingangen voor back-upspoelen om uw langere, grotere afdrukken naadloos te laten draaien.Palette 3 Pro wordt ook geleverd met een garantie van 24 maanden (of 50.000 splitsingen) samen met reserveonderdelen.

Revolutionize Your 3D Printer!

Palette 3 werkt met de meeste op filament gebaseerde printers. Kijk hier of uw printer compatibel is met Palette 3 Pro.

Specifications

Warranty24 months or 50,000 splices
Number of Filament Inputs8
Filament Compatibility1.75 ±0.03mm PLA, PETG, TPU, ABS, PVA, HIPS Shore hardness of 95A or harder
Splicing Technology3rd generation Splice Core (P3-SCP)
Splicing SpeedUp to 35% faster than Palette 2
Filament Run-out DetectionYes
Built-in Canvas Hub FunctionalityYes
Software CompatibilityCanvas
Browser CompatibilityChrome, Firefox and Safari
Internet ConnectionRequired for Canvas usage and firmware updates
Control Interface4” Touch Screen Canvas (via browser)
Data InterfaceCanvas (via WiFi / Ethernet) USB drive
IO PortsUSB-A (2x) USB-B (1x) Ethernet (1x)
WiFiYes (2.4GHz, 802.11 b/g/n)
ControllersARM Cortex M4 Processor & Compute Module: - Quad-core 1.4GHz ARM Cortex-A53 Processor - 1GB LPDDR2 SDRAM - 8GB eMMC Flash Memory
Power12V / 4A
Product Dimensions (cm)30.9 x 23.5 x 7.4 cm
Product Weight3.2 kg
Shipping Package Dimensions (cm)43.2 x 34.3 x 19 cm
Shipping Package Weight (kg)6.8 kg
AccessoriesPower Supply
Stand
Extruder Clip
Filament Holder (for 8 spools)
USB Drive (8GB)
USB-A to UBS-B Cable
UBS-A to USB-Micro Cable
Screwdriver
Outgoing Tubes (2 small,
1 medium, 1 long)
Spare Splice Core Tubes (4x)

10 meer producten uit categorie

Voordelen
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


vink   Naast nationale ook Europese keurmerk

vink   Snelle reactietijd op e-mail; 24/7

vink   Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)

vink   Deskundig Advies

vink   Snelle levering

vink   Kortingsvoucher na beoordeling


Bekeken producten

Aanbiedingen