PLATEBOND™

3DPB-3793-1-30B

PLATEBOND™ is een hechtmiddel voor uw 3D printer bouwplaten. Het is ontwikkeld om uw 3D prints veilig op de bouwplaat te houden voor betere stabiliteit.

€ 21,45

Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, morgen in huis!

Datasheet

ResinFEP-Sheet

Meer informatie

Monocure 3D PLATEBOND™ is een hechtmiddel voor uw 3D printer bouwplaten. Het is ontwikkeld om uw 3D prints veilig op de bouwplaat te houden voor betere stabiliteit. Het kan gebruikt worden in combinatie met Monocure 3D resins of met andere fotopolymeer resin systemen. Het product komt tot zijn volledig recht wanneer het gebruikt wordt bij 3D applicaties waar de resin laag voor laag belicht wordt met UV licht.

APPLICATIE

Verwijder eerst de afdraaibare dop en pers vervolgens een lijntje PLATEBOND™ aan een kant van uw 3D printer bouwplaat. Gebruik uw vinger (met handschoen aan), een krabber of een plamuurmes om vervolgens de PLATEBOND™ uit te smeren over het volledig oppervlak van uw bouwplaat. De vloeistof gaat zich vervolgens hechten aan de eerste twee basis lagen van de resin zodat uw 3D model/onderdeel goed stabiel blijft op de bouwplaat. Wanneer u klaar bent kunt u uw 3D model/onderdeel op gewenste wijze weer los maken van de bouwplaat. Het wordt u aangeraden om van dit product gebruik te maken voor elke 3D print. Wees ervan bewust dat u altijd de veiligheid en technische informatie moet volgen voor uw veiligheid.

FYSIEKE KENMERKEN

ColourTransparent
Viscosity1000cps
OdourNegligible Characteristics
Shelf Life12 months
Active Solids100%
UV Cure225nm to 420nm
Cure SpeedFast with UV LED LAMPS
StorageDark Cool, dry place out of direct sunlight.
Wash UpRESINAWAY™ or IPA (Isopropyl Alcohol)

UV veilige 30ml draaidop dispensers.

20 meer producten uit categorie

Downloaden

Voordelen
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


vink   Naast nationale ook Europese keurmerk

vink   Snelle reactietijd op e-mail; 24/7

vink   Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)

vink   Deskundig Advies

vink   Snelle levering

vink   Kortingsvoucher na beoordeling


Bekeken producten

Aanbiedingen