Disclaimer voor http://www.3dware.nl

3DWare B.V.(Kamer van Koophandel: 72020636), hierna te noemen , verleent u hierbij toegang tot http://www.3dware.nl ("de Website") en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

3DWare B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

3DWare B.V. spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van 3DWare B.V..

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met 3DWare B.V.. Gebruikers kunnen zelf inhoud plaatsen op de Website. 3DWare B.V. oefent hierop geen voorafgaande controle of redactioneel toezicht uit, maar zal klachten over gebruikersinhoud serieus onderzoeken en waar nodig ingrijpen. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier.

Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan 3DWare B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij 3DWare B.V. en haar licentiegevers en bezoekers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van 3DWare B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.


Voordelen
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


vink   Naast nationale ook Europese keurmerk

vink   Snelle reactietijd op e-mail; 24/7

vink   Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)

vink   Deskundig Advies

vink   Snelle levering

vink   Kortingsvoucher na beoordeling


Aanbiedingen