De Raise3D E2 printer geschikt voor het onderwijs. De Raise3D E2 printer combineert een hoge gebruiksvriendelijkheid met veiligheidsopties. Zo pauzeert de 3D printer bijvoorbeeld wanneer de deur wordt geopend. Daarnaast is de printer voorzien van een flexibele bouwplaat, een energiebesparingsmodus en een automatische bed leveling. Studenten kunnen efficiënt te werk gaan doordat het mogelijk is om verschillende modellen tegelijk te laten printen. Hierdoor kunnen meerdere studenten in een korte tijd een printopdracht uitvoeren. Het onderwijs wordt een stuk gemakkelijker en sneller dankzij de E2 Index 3D printer van Raise3D.

De Raise Pro2 Dual en de Raise3D Pro2 Plus Dual printers zijn beide ontwikkeld voor kleinschalige producties van hoogwaardige kwaliteit. De Pro2 Plus Dual en de Pro2 Dual printers van Raise3D beschikken over een open filament waardoor je bijna met ieder merk filament kunt printen. De Raise3D printers hebben een ingebouwde camera en is te pauzeren en te hervatten op ieder moment. Dankzij de verbeterde fabrieks kalibratie en perfecte printkwaliteit, worden deze uitgebreide 3D printers gebruikt in bijvoorbeeld ziekenhuizen. Het verschil tussen de Raise Pro2 Dual en de Raise Pro2 Plus Dual zit in de bouwformule, afmeting en het gewicht.

Dus ben jij op zoek naar een ideale 3D printer? Kies dan voor een Raise3D printer en geniet van alle kwaliteiten! Wil je meer informatie of de Raise3D printer werkend zien. Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of bezoek onze showroom.


Krachtige 3D-printer
Van prototyping, onderwijs tot fabricage, Raise3D biedt u krachtige 3D-printers die de objecten kunnen maken die u wilt.

Software-oplossing
Raise3D biedt u een softwareoplossing voor de beste productie - workflow

Filamenten
Raise3D biedt u een geïntegreerde workflow voor gebruikers om 3D-printfilamenten te benutten