KODAK PORTRAIT 3D-PRINTER

8PP201EU

Nieuw product

Kodak Portrait 3D-printer, de eerste 3D-printer van het iconische merk Kodak heeft een gesloten printomgeving, een intuïtieve bediening en dual extrusion.

€ 3.599,00 incl. BTW

In Verlanglijst

Leverbaar in 2 dagen!

Meer informatie

Kodak Portrait 3D-printer, de eerste 3D-printer van het iconische merk Kodak. Met dit toestel begeeft Kodak zich op de markt van 3D-printing. De Portrait 3D-printer heeft een volledig gesloten printomgeving, een intuïtieve bediening en een dual extrusie systeem.

Gesloten printkamer
Kodak heeft de Portrait een volledig afgesloten printkamer gegeven, waardoor de temperatuur binnenin gecontroleerd blijft. De combinatie van deze controle en de verschillende hotends biedt ongekende mogelijkheden.

Daarnaast kalibreert de Portrait zijn printbed, bestaande uit een glazen bed met magnetische schakels, volledig automatisch. Het bouwvolume van de Portrait 3D-Printer is 200 x 200 x 235mm. Tijdens het printen zelf zorgen de ingebouwde HEPA en luchtfilters ervoor dat de vrijgekomen gassen gefilterd worden.

Dual Extrusie systeem
De Kodak Portrait biedt de mogelijkheid om in twee materialen of twee kleuren te printen. Vlot wisselbare hotends in verschillende materialen (een metalen en een PTFE hotend) laten u toe om een variatie aan materialen te gebruiken.

De automatische nozzle lifting functie, waarbij de ongebruikte nozzle automatisch teruggetrokken wordt, zorgt voor een grotere veiligheid tijdens het printen. De metalen nozzle warmt bovendien op tot maximaal 295°C, waardoor materialen als HIPS, PETG, Nylon en anderen vlot geëxtrudeerd kunnen worden.

Intuïtieve bediening
U kiest bovendien zelf op welke manier u uw Kodak Portrait bedient. Via de connectie met WiFi is er de mogelijkheid om het toestel vanop afstand, via het internet, te bedienen. Zo moet u niet continu bij uw toestel staan om uw prints op te starten en te controleren.

Op het toestel zelf steekt een 5” kleurenscherm, hetgeen vlot te bedienen is. U stelt zelf uw taal in en bedient de Kodak Portrait via de touchscreen. Via de slicing software en de LAN of USB start u uw print vlot op aan het toestel zelf.

Variatie aan materialen
Kodak heeft bovendien ook zijn eigen materialen. Deze pure polymere materiaaltypes, gaande van PLA en ABS tot Nylon werden nauwkeurig ontwikkeld en geproduceerd, en zorgen voor uitstekende resultaten. De vooringestelde printprofielen in de software helpen hier een handje.

Bijgevoegd in de doos

  • 2 filamenten
  • Toolkit
Printtechnologie:Fused Filament Fabrication (FFF)
Maximaal bouwvolume:200 x 200 x 235 mm
Afmetingen van de 3D printer:455 x 435 x 565 mm
Gewicht:24.4 kg
Voorgemonteerd?:Ja
Nozzle diameter:0.4 mm
Nozzle temperatuur:Up to 295ºC
Filament diameter:1.75 mm
Laagresolutie:0.4mm nozzle: 20 - 250 micron
Printsnelheid:-
Positioneringsprecisie van de assen:12.5, 12.5, 2.5 micron
Kalibratie:Automatisch
Printbare materialen:KODAK 3D Printing Filaments ABS, Flex 98, HIPS, Nylon 6, Nylon 12, PETG, PLA+, PLA Tough, PVA and third-party materials
Verwarmd printbed:Up to 105ºC
Stand alone printen via SD?:Neen
Stand alone printen via USB?:Ja
Stand alone printen via WiFi:Ja
LCD Scherm:5” 800x480 color screen
Software:KODAK 3D Cloud, KODAK 3D Slicer
Bestandsformaat:3DS, 3MF, AMF, OBJ, and STL
Ondersteunende OS:MacOS, Windows, Linux
Open / Closed Source?:Open Source

30 meer producten uit categorie

Voordelen
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


vink   Naast nationale ook Europese keurmerk

vink   Snelle reactietijd op e-mail; 24/7

vink   Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)

vink   Deskundig Advies

vink   Snelle levering

vink   Kortingsvoucher na beoordeling


Comodo EV-SSL Logo

Bekeken producten

Aanbiedingen