Flashforge Creator 3 3D Printer

FF-3DP-2NC3-01

GEBRUIKSVRIENDELIJK EN EENVOUDIG IN HET GEBRUIK


Onafhankelijke Dual-Extruder FDM-printer.
Uitgerust met veelzijdige functies, de Creator 3 stelt u in staat praktische en interessante objecten te maken voor al uw zakelijke, persoonlijke en educatieve behoeften.

Volledig afsluitbare print ruimte.

€ 2.065,29

Leverbaar in 2 tot 3 dagen!

Datasheet

3D PrinterFDM
Filament Diameter1.75
Filament TypenSupport
Filament TypenWOOD
Filament TypenPLA, ABS, PET, TPE, TPU, Nylon
Filament TypenPETG
Third Party Filamentsja

Meer informatie

De Flashforge Creator3 is een enorme doorbraak in betaalbare 3D-printers, met onafhankelijke dubbele extruders met hoge snelheden en een uitgebreid assortiment aan compatibele materialen. De extruder biedt minder materiaalbeperkingen en bereikt nu temperaturen tot en met 300 ° C! Dit betekent dat gebruikers PLA, ABS, PETG, Nylon en meer kunnen printen. De bouwplaat is flexibel en gemakkelijk te verwijderen, zodat u zelfs de meest breekbare projecten met gemak kunt los maken. De Creator 3 is ook compatibel met een online platform, 3D Cloud, waar gebruikers hun 3D-bestanden gemakkelijk kunnen uploaden, opslaan en beheren op één locatie, dit is zeer geschikt voor zelfs de meest ongeorganiseerde gebruikers. U kunt ook op verschillende manieren verbinding maken met uw Flashforge Creator 3, waaronder USB, Wi-Fi en Ethernet.

Onafhankelijke dubbele extruders

Bi-materiaal en tweekleurendruk kunnen de mogelijkheden voor het produceren van modellen en ontwerpen volledig opnieuw bedenken - de productiviteit verhogen, het verwijderingsproces van de ondersteuning vergemakkelijken en unieke stukken creëren, allemaal met precisie en perfecte oppervlaktekwaliteit.

Afneembare en flexibele bouwplaat

Uw print ongeschonden uit het bed verwijderen kan een moeilijk, kwetsbaar proces zijn, maar dankzij de flexibele, verwijderbare bouwplaat van de Flashforge Creator3 heeft u een voordeel. De bouwplaat kan honderden uren verwijderen en blijft in onberispelijke staat.

Groot bouwvolume van: 300 x 250 x 200 mm

Ingebouwde HD-camera

Profiteer van bewaking op afstand om uw 3D prints in realtime te controleren met de ingebouwde camera. Controleer de status altijd en overal en behandel elk probleem op tijd voordat het te laat is.

3D Cloud Platform

Het Cloud-platform is een revolutionair batchbeheersysteem methode voor back-up en delen, slicer en communitydatabase in één. Het werkt ook als een gratis modeldatabase!

Filamentcontrole

Stop automatisch met printen als het testen van filamenttoevoer abnormaal aanvoelt, dit zorgt voor een hoger slagingspercentage

Makkelijk te verwijderen nozzles

Schroef het mondstuk er eenvoudig uit om te wisselen of schoon te maken, geen extra stappen nodig

Meerdere connectiviteitsmodus

Creator 3 ondersteunt USB, Wi-Fi, Ethernet en 3D-cloud voor gemakkelijke en efficiënte toegang

Ontdek meer mogelijkheden

De hot-end kan tot 300 ° C bereiken, wat betekent dat er een enorm scala aan materialen is geopend voor afdrukken, waaronder technisch hoogwaardige PETG en nylon.

FLASHPRINT Slicing

Flashprint is een nieuw en revolutionair Slicing software, ontwikkeld door Flashforge en is beschikbaar op alle Flashforge 3D printers. Het staat bekend om zijn gebruikersvriendelijkheid en stabiliteit. De Flashprint software is gemakkelijk te volgen voor beginners, maar ook flexibel genoeg voor experts.

  • Automatische assistentie: De software biedt automatisch hulp aan wat gebaseerd wordt op waar het model uitsteekt, maar geeft u ook de ruimte om zelf aanpassingen te maken en te kiezen welke vorm van assistentie u nodig heeft.

  • Cut en Split functies: Hiermee kunt u uw model in meerdere stukken opsplitsen wanneer hij te groot is om in een keer te printen. U zou niet gelimiteerd moeten worden door de afmetingen van de printer.

  • Externe/Interne compensatie: Test en pas uw print dimensies gemakkelijk aan - Soms kan vervorming van de filament voor onverwachte fouten zorgen tijdens het print proces, wat ervoor zorgt dat u niet de gewenste resultaten kan behalen.

  • Van 2D naar 3D: Converteer 2D afbeeldingen naar 3D modellen met behulp van Flashprint, het enige wat u hoeft te doen is een afbeelding te selecteren, deze in de software te slepen en vervolgens uw gewenste parameters te selecteren.

Techniek: FDM
Bouwgrootte: tot 280 mm x 250 mm x 200 mm
Filament: PLA / ABS / TPU / PVA / HIPS / PETG / WPC / Nylon spoel, 1.75mm
Afdruknauwkeurigheid: ± 0,10 mm
Positioneringsprecisie: Z-as 0,0025 mm, XY-as 0,011 mm
Laagdikte: 0,05 - 0,4 mm
Diameter nozzle: 0,40 mm
Extruder temperatuur: tot 300 ° C
Aansluiting USB-stick / Ethernet / WIFI
Besturingssysteem Win xp / Vista / 7/8/10, Mac OS, Linux
Input: 100 - 240V AC, tot 500 W
Slicing software: Flashprint
Temperatuur verwarmde printplaat: tot 120 ° C
Bestandstype Input: 3MF / STL / OBJ / FPP / BMP / PNG / JPG / JPEG
Taal: Chinees, Engels, Frans, Duits, Litouws
Japans, Koreaans, Tsjechisch
Gewicht: NW 40 kg, GW 49 kg
Afmetingen: 627 x 485 x 615 mm

Systeemeisen
Windows XP / Vista / 7/8/10, Mac OS, Linux
Aansluiting: USB-stick / Ethernet / WIFI

30 meer producten uit categorie

Voordelen
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


vink   Naast nationale ook Europese keurmerk

vink   Snelle reactietijd op e-mail; 24/7

vink   Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)

vink   Deskundig Advies

vink   Snelle levering

vink   Kortingsvoucher na beoordeling


Bekeken producten

Aanbiedingen