Overzicht van producten van fabrikant Monocure 3D

Monocure 3D Resin

per pagina
Toont 1 - 12 van de 44 items
 • This genuine Fluorinated Ethylene Propylene (FEP) film is designed as the release layer for UV 3D printer resin vats. 5 superior quality replacement 100-micron FEP sheets for 5.5" LCD compatible printers.

  € 21,45
 • 2 superior quality replacement 150 micron FEP sheets for the Phrozen Transform 3D Printer

  € 28,88
 • De Monocure 3D RAPID photo-reactive resin is ontwikkeld zodat het goed te gebruiken is met Resin 3D printers met een lager vermogen tot en met een golflengte van 420nm. Deze resin geeft u de mogelijkheid om modellen en printen af te maken met een prachtige diep blauwe finish.

  € 37,11
 • De Monocure 3D RAPID photo-reactive resin is ontwikkeld zodat het goed te gebruiken is met Resin 3D printers met een lager vermogen tot en met een golflengte van 420nm. Gunmetal Grey is een ideale resin om uw 3D prints te fotograferen en prachtig af te werken met een donker grijze finish.

  € 37,11
 • Rapid FLEX100™ is een resin voor Resin/LED/LCD DLP type printers met een wat lager vermogen. De FLEX100™ ondersteunt een hoog gehalte aan flexibiliteit, dit maakt het zodat uw 3D prints erg flexibel en buigbaar worden. Dit werkt vooral uitstekend met langere, dunne 3D prints. Naast deze toepassingen is deze resin ook nog transparant.

  € 43,76
 • PLATEBOND™ is een hechtmiddel voor uw 3D printer bouwplaten. Het is ontwikkeld om uw 3D prints veilig op de bouwplaat te houden voor betere stabiliteit.

  € 21,45
 • De Monocure 3D RAPID photo-reactive resin is ontwikkeld zodat het goed te gebruiken is met Resin 3D printers met een lager vermogen tot en met een golflengte van 420nm. Deze resin geeft u de mogelijkheid om modellen en printen af te maken met een prachtige rode finish.

  € 37,11
 • Rapid FLEX100™ is een resin voor Resin/LED/LCD DLP type printers met een wat lager vermogen. De FLEX100™ ondersteunt een hoog gehalte aan flexibiliteit, dit maakt het zodat uw 3D prints erg flexibel en buigbaar worden. Dit werkt uitstekend met langere, dunne 3D prints. Naast deze toepassingen is deze resin ook nog transparant.

  € 80,12
 • Monocure 3D RESINAWAY is een onbrandbaar, veilig en modern UV Resin schoonmaakmiddel.

  € 46,28
 • De Monocure 3D RAPID photo-reactive resin is ontwikkeld zodat het goed te gebruiken is met Resin 3D printers met een lager vermogen tot en met een golflengte van 420nm. Dankzij de doorzichtige resin is het mogelijk om interne constructies in de gaten te houden. Dit komt vooral van pas bij onderzoeken, het maken van prototypes en technische onderdelen.

  € 65,29
 • De Monocure 3D RAPID photo-reactive resin is ontwikkeld zodat het goed te gebruiken is met Resin 3D printers met een lager vermogen tot en met een golflengte van 420nm. Deze resin geeft u de mogelijkheid om modellen en printen af te maken met een prachtige rode finish.

  € 65,29
 • This genuine Fluorinated Ethylene Propylene (FEP) film is designed as the release layer for UV 3D printer resin vats. 5 superior quality replacement 200-micron FEP sheets for 5.5" LCD compatible printers.

  € 21,45
Toont 1 - 12 van de 44 items
Voordelen
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


vink   Naast nationale ook Europese keurmerk

vink   Snelle reactietijd op e-mail; 24/7

vink   Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)

vink   Deskundig Advies

vink   Snelle levering

vink   Kortingsvoucher na beoordeling


Aanbiedingen