XYZprinting da Vinci PRO 3 IN 1 3D Printer

3F1AWXEU00B3IN1

Nieuw product

De da Vinci PRO 3 IN 1 is de nieuwste 3D Printer van XYZprinting.

De 3 in 1 is de opvolger van de zeer succesvolle Da Vinci 1.0 Pro, een 3D printer geschikt voor de consument en hobbyist die veel mogelijkheden wil hebben voor een beperkt budget.

De Da Vinci 1.0 Pro 3 in 1 kan ook 3D scans maken van modellen die in de printer worden geplaatst.

€ 749,00 incl. BTW

In Verlanglijst

Datasheet

Filament Diameter1.75
Filament TypenPLA, ABS, PET, TPE, Nylon
Third Party Filamentsja

Meer informatie

Productbeschrijving

XYZprinting da Vinci PRO 3D Printer, de nieuwste 3D printer in de da Vinci familie. Het grote verschil met de andere 3D printers van XYZprinting is dat deze Open Source is. Dit betekend dat er niet alleen filamenten van XYZprinting gebruikt kunnen worden, maar ook van andere fabrikanten.

De XYZprinting da Vinc PRO kan naast PLA en ABS ook andere materialen printen zoals bijvoorbeeld Nylon, PETG, Flex en Hout.

De regelbare temperatuur van de extruder en het aluminium printbed van de da Vinci PRO 3D printer maakt het mogelijk dat er heel veel verschillende soorten filament geprint kunnen worden. Het filament auto-loading filament systeem zorgt voor optimaal bedieningsgemak. De da Vinci PRO 3D printer een de meest veelzijdige 3D printer in dit marktsegment met een hoge print kwaliteit voor een onverslaanbare prijs.

XYZWare voor PRO.

De da Vinci Pro wordt geleverd inclusief software waarmee de 3D printer volledig af te stellen is op het gebied van snelheid, support, temperatuur en Retraction. Door de mogelijkheid van het kunnen instellen van de Retraction is het mogelijk objecten te printen zonder strepen en oneffenheden als de extruder over het object beweegt. XYZWare zorgt er voor dat je print er elke keer perfect uit komt!

Aluminium Printbed

Het nieuwe aluminium printbed van de da Vinci PRO wordt snel en gelijkmatig verwarmd. Het aluminium minimaliseert de kans op het kromtrekken van de print. Bedek het printbed met tape, stel de warmte van het printbed in op het gewenste filament materiaal en het 3D object blijft moeiteloos hechten aan het printbed.

Frustratie-vrij kalibreren

De da Vinci PRO heeft een nieuwe en intuïtieve methode voor het calibreren van het printbed. Eenvoudige afstelknoppen en detectie software leiden moeiteloos tot een snelle n perfecte kalibratie.

Draadloos printen via het netwerk

De da Vinci PRO heeft een WiFi aansluiting. De 3D printer kan overal geplaatst worden. Via het draadloze netwerk kan de da Vinci PRO vanaf een Windows computer of MAC eenvoudig aangestuurd worden. De XYZgallery app is beschikbaar voor Android-apparaten. Stuur je eigen ontwerpen of download een van de duizenden 3D modellen van de XYZgallery en start met 3D printen. Naast Wifi is de da Vinci PRO ook voorzien van een USB aansluiting.

30 other products in the same category:

Voordelen
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


vink   Naast nationale ook Europese keurmerk


vink   Snelle reactietijd op e-mail; 24/7


vink   Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)


vink   Deskundig Advies


vink   Snelle levering


vink   Kortingsvoucher na beoordelingComodo EV-SSL Logo

Aanbiedingen

Bekeken producten

De waardering van www.3dware.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 301 reviews.