3D Printers

3D Printers

Subcategorieën

per pagina
 • The Ultimate 3D Print Build Surface... LOKBUILD FEATURES Optimal 3D Printing Surface Improves Model Adhesion Reduces Warping Easier Nozzle Height Calibration Durable and Long Lasting Protect your Build Plate Easy Removal of Completed Prints One Build Surface for most materials Easy to Install and Remove 305x305mm (12")

  € 23,95
 • De Polymaker PolyBox is het item dat u nodig hebt om uw filamenten op de meest optimale manier te bewaren.

  € 69,95
 • De Polymaker Polysher is een speciaal ontworpen machine om uw prints in PolySmooth te optimaliseren. Dit makkelijk te gebruiken apparaat zorgt door er door een speciale mistlaag voor dat de prints met PolySmooth een gladde, propere toplaag krijgen.

  € 349,94
 • De Opiliones 2 is een “Delta” Printer. Door zijn betrouwbaarheid, groot bouwvolume, functionaliteit een constante kwaliteit qua output, is deze machine breed inzetbaar. De Opiliones 2 is erg gebruiksvriendelijk en geschikt voor professioneel gebruik.

  € 4.833,95
 • De MakerBot Replicator 3D Printer is een desktop printer. Hiermee kan je met de FDM technologie, 3D prints maken, ook wel “Additive Manufacturing” genoemd. De Replicator van de 5e generatie, bespaard tijd en kosten.

  € 3.375,90
 • De MakerBot Replicator 2X 3D Printer is een desktop printer. Hiermee kan je met de FDM technologie, 3D prints maken, ook wel “Additive Manufacturing” genoemd. Met de Replicator 2X bespaar je tij en kosten. Door zijn betrouwbaarheid, functionaliteit een constante kwaliteit qua output, is deze machine uitermate geschikt voor het printen met ABS van prototypes.

  € 3.012,90
 • De MakerBot Replicator Z18 3D Printer is een desktop printer. Hiermee kan je met de FDM technologie, 3D prints maken, ook wel “Additive Manufacturing” genoemd.

  € 7.817,81
 • Verwisselbare metalen hot-ends, accurate sensoren, betere printresultaten en een geoptimaliseerd filament feeder systeem met vooruitstrevende filament detectie. Dat is de Felix Pro 2. Zo wordt professioneel 3D printen nog makkelijker.

  € 2.722,50
 • Laat uw ideeën werkelijkheid worden met de FELIX 3.1 3D-printer. De FELIX 3.1 heeft een groot volume te bouwen en print snel en nauwkeurig, maar is nog steeds betaalbaar.

  € 1.814,00
 • Laat uw ideeën werkelijkheid worden met de FELIX 3.1 3D-printer. De FELIX 3.1 heeft een groot volume te bouwen en print snel en nauwkeurig, maar is nog steeds betaalbaar.

  € 1.994,00
 • De 3D Printer voor iedereen!De da Vinci Jr. 3D Printer is met voorsprong de best betaalbare en toegankelijke 3D-printer op de markt. De 3D Printer is eenvoudig te bedienen. De da Vinci Jr. 3D Printer is uitermate geschikt voor beginnende 3D-ontwerpers en uitvinders in de dop. Deze 3D-desktopprinter zorgt voor een fantastische aanvulling bij u thuis, op...

  € 395,00
 • De da Vinci PRO is de nieuwste 3D Printer van XYZprinting.Het grote verschil met de andere 3D printers van XYZprinting is dat deze Open Source is. Dit betekend dat er niet alleen filamenten van XYZprinting gebruikt kunnen worden, maar ook van andere fabrikanten. Bouwoppervlak 20 x 20 x 20cm, aluminium printbed en WiFi.

  € 795,00
Toont 1 - 12 van de 67 items
Voordelen
WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk


vink   Naast nationale ook Europese keurmerk

vink   Snelle reactietijd op e-mail 24/7

vink   Gratis verzending vanaf € 50,- (NL)

vink   Deskundig Advies

vink   Snelle levering

vink   Kortingsvoucher na beoordeling


Comodo EV-SSL Logo

Aanbiedingen

De waardering van www.3dware.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/51 gebaseerd op 6 reviews.